En totalleverandør av tømrer-, murer- og elektrikerarbeid

Enkelt for oss – praktisk for deg!

Vår historie

Muribø AS drives av brødrene Tomas og Kristian Muribø, som begge har mangeårig erfaring innen hver sine bransjer. Brødrene har tidligere drevet firmaene Muribø Bygg AS og Muribø Installasjon AS hver for seg, men har nå slått sammen selskapene for å kunne gi kundene et mer komplett tilbud.

 

Ved nyttår 2022 overtok vi nye lokaler på Oppegård. Her har vi samlokalisert kontor og lager for elektrikere og tømrere.

Vårt mål er å gi deg tryggheten du trenger fra én og samme leverandør, hvor tømrer, murer og elektriker snakker sammen. Resultatet er mer effektive oppdrag og enklere kommunikasjon.

Hvordan jobber vi?

Eksempelprosjekt:

Herr og fru Olsen skal pusse opp første etasje med gang og soverom og totalrenovere badet. De ønsker også ny belysning og ny inngangsdør. Her trengs det både tømrere, elektriker, murere, malere og rørleggere. For mange vil dette synes som et uoverkommelig sammensurium av håndverkere, og en mengde godkjenninger, krav, regler og ekspertiser.

Slik går vi fram

Muribø AS kan tilby en komplett løsning for hele jobben. Vi drar på befaring til herr og fru Olsen og gir dem råd, før vi utarbeider et komplett tilbud med pris på alt fra riving til fliser og LED-lys. Gjennom hele prosessen forholder herr og fru Olsen seg til én entreprenør, uansett hvilke arbeider det dreier seg om. Vi har faste samarbeidspartnere på de fagområder vi selv ikke tilbyr, som for eksempel maling og rørleggertjenester.

Ingen overraskelser

Hvis ønskene eller jobben endrer seg underveis, holder vi kontakten og sørger for at alle arbeider blir endret «hånd i hånd». Vi ønsker ikke at du skal få andre overraskelser enn at du blir overrasket over hvor fint det ble til slutt!

Våre ansatte

Ledelse

Tomas

Tomas Muribø

Daglig leder

Prosjekleder

Kristian

Kristian Muribø

Faglig leder bygg

Prosjektleder

Kristian

Trond Amlien

Faglig ansvarlig elektro

Elektrikere

Tomas

Tomas

Elektriker
Marius

Marius

Elektriker
Hvard

Håvard

Elektriker
Axel

Axel

Elektriker
Axel

Trond

Elektriker
Axel

Jørgen

Elektrikerlærling

Murere

Kristian

Kristian

Murer

Tømrere

Kristian

Kristian

Tømrer
Carl

Carl

Tømrer
Tore

JOACHIM

Tømrer
Aleksander

AleKSander

Tømrer
Tobias

Tobias

Tømrerlærling
Alexander

Alexander

Tømrerlærling

Samarbeidspartnere

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.