Murertjenester

Kvalitetsmessig håndverk som varer i lang tid

Få jobben utført av erfarne murere – vær trygg på at jobben blir gjort skikkelig

Arbeid på flis- og murfasader er detaljarbeid som krever kompetanse og erfaring.

Ved å få jobben utført av fagfolk er du sikret et robust arbeid, som er utført etter gjeldende lover og forskrifter. Når du velger en murer fra Muribø skal du være trygg på at du får levert godt håndtverk som varer!

 

Planlegger du å pusse opp? Vi tar hele jobben med renovering av både kjøkken og baderom. Vi har bred kompetanse som en komplett leverandør innen bygg og installasjoner, og kommer gjerne med gode tips og rådgivning til ditt prosjekt.

Flislegging Grunnmur

Flislegging

Når du skal pusse opp bad, kjøkken, vaskerom, gang eller kjeller vil det vanligvis oppstå ønske eller behov for å legge nye fliser. Kanskje er de gamle flisene slitne og sprukne, eller kanskje ønsker du bare et nytt og mer moderne uttrykk i boligen din? Vi hjelper deg å legge fliser av alle størrelser og i ulike mønster. Spør oss gjerne om våre anbefalinger!

 

Planlegger du å renovere badet eller ønsker deg et nytt kjøkken? Vi kan bistå gjennom hele prosjektet, fra idè til ferdig rom.

Grunnmur

Skal du bygge nytt hus og trenger å få satt opp en ny grunnmur? Kanskje trenger den eksisterende grunnmuren en overhaling? Vi hjelper deg med grunnmursarbeid som:

  • Ny grunnmur

  • Drenering

  • Forskaling

  • Søylefundament