Renovering av bad

På tide å pusse opp badet?

Muribø AS har utført mange renovasjonsoppdrag på store og små baderom. Vi kan bistå med alt fra flislegging og gulvvarme til montering av baderomsinnredning og optimal belysning. Det er fordelen med å velge en komplett leverandør.

 

Har du spørsmål angående lys og varme på badet? Vi har lang erfaring og hjelper deg med å finne den beste løsningen for et behagelig og flott bad.

Tips og råd

Dersom du er rådvill og ønsker innspill til valg av innredning, sanitærartikler, fliser eller andre interiørelementer, er vi behjelpelig med dette. Spør oss om våre anbefalinger!

Les noen av våre tips og råd

Løsninger for god plassutnyttelse

Ikke alle boliger har et stort bad med god plass. Vi er opptatt av å rådføre våre kunder til løsninger som gir best mulig plassutnyttelse. Elementer som farger, materialer og speil kan også spille en rolle for hvor romslig badet oppleves.

Få et lunt og varmt bad

For å gjøre badet til det rene og behagelige stedet det skal være, er det viktig med riktig temperatur og belysning. Vi finner løsninger som både er estetisk pene og kostnadseffektive.

Les mer om belysning

Har du behov for bistand fra rørlegger?

Vi har samarbeidsavtale med erfarne rørleggere i Nordre Follo. Dette gjør at vi enkelt kan innhente et pristilbud fra de og likevel tilby deg en komplett tjeneste.